پماد آلفا 30 گرم

َAlpha

از {{model.count}}
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • کشور سازنده: ایران
  • شرکت تولیدکننده: رژولاین
  • برند: آلفا (Alfa)
  • اصالت کالا: اصل
فروشنده ارسال رایگان برای سفارش‌های بالای 1 میلیون
آماده ارسال ناموجود
75,000
3%
73,000 تومان
75,000
3%
73,000 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

پماد آلفا جادوی ترمیم پوست شما است. با استفاده از آلفا، پوست به طور طبیعی بازسازی می‌یابد و التهاب آن بهبود می‌پذیرد. با این حال، آلفا تنها شرایط بهبودی را فراهم می‌کند، بنابراین زخم به صورت طبیعی ترمیم می‌شود و بازگشت زیبایی به پوست با مشکلات کمتری روبرو خواهد بود.

محصولات مرتبط

همه چیز دربارۀ پماد آلفا؟

پماد آلفا، یک پماد ترمیم کننده زخم است که اثرات ضد التهابی مناسبی بر روی پوست دارد. این پماد از گیاهی به عنوان مؤثرترین مواد اصلی خود استفاده می‌کند، که به واسطه این خصوصیت، هیچ گونه عوارض کورتون‌ها و سایر فرآورده‌های مشابه را ندارد. 

موارد مصرف پماد آلفا

● سوختگی
● بریدگی، خراش، ساییدگی و پس از حجامت
● ترک پا
● ادرار سوختگی نوزادان و تعریق سوزش‌دهنده کشاله ران
● حساسیت‌های پوستی، اگزما و پسوریازیس
● التهاب ناشی از لیزر پوست
● زخم ناشی از جراحی دوره‌ای
● پس از بخیه پوست
● زخم بستر و زخم دیابت

موارد منع مصرف پماد آلفا

افرادی که دارای شرایط زیر هستند باید از استفاده از این کرم‌ها خودداری کنند.

افرادی که مبتلا به بیماری فاویسم یا باقالایی هستند باید از استفاده از این کرم‌ها خودداری کنند. زیرا در پماد‌های آلفا موادی مانند عصاره گیاه حنا و ترکیبات نفتالین وجود دارد که می‌تواند عوارض بیماری فاویسم را به شدت افزایش دهد.

روش مصرف پماد آلفا

پیش از هر اقدامی زخم را با سرم شستشو یا آب جوشیده‌ ولرم به آرامی بشویید. سپس آن را با گاز استریل خشک کرده و اجازه دهید که زخم حدود ده دقیقه در معرض هوا قرار گیرد تا خشک شود. پس از آن لایه نازکی از پماد را بر روی زخم پخش کنید. یک قطعه گاز وازلینه را روی آن قرار داده و سپس عضو را باندپیچی کنید.

سعی کنید ۲۴ ساعت پماد را روی زخم بسته بگذارید و روزانه ۳ بار برای وقتی پانسمان را باز کرده‌اید، پماد بزنید. این کار را ۳ الی ۳۰ روز تکرار کنید. در زخم‌های عمیق، ممکن است زمان ترمیم سه ماه یا بیشتر باشد. از این رو مصرف پماد آلفا را تا زمانی که زخم پر شود و ترمیم آن انجام شود، ادامه دهید.


چرا در زمان مصرف پماد آلفا زنگ تازه بنظر می‌رسد؟

توجه داشته باشید که پس از تعویض اولیه پانسمان، زخم تازه به نظر می‌رسد که به علت افزایش رطوبت زخم به دلیل پانسمان با آلفا است. این تغییر در ظاهر زخم، ناشی از جدا شدن مقداری از بافت‌های مرده است.

دفعات مصرف: یک بار در هر 24 ساعت.
مدت مصرف: استفاده از پماد را تا زمانی که زخم پر شود و ترمیم آن انجام شود، ادامه دهید. 

شما می‌توانید برای تهیه این پماد به وب‌سایت دارو وب مراجعه نمایید.

هشدار: در صورت ورود پماد آلفا به ناحیه صورت در صورت سوختگی، لطفاً چشم‌ها را با آرامی با آب ولرم شسته و پاک کنید. از استفاده خودسرانه این دارو برای درمان سوختگی‌های عمیق یا گسترده بدون نظارت پزشک خودداری کنید.


توصیه مهم قبل از مصرف پماد آلفا

برای به‌دست آوردن نتایج مطلوب در درمان سوختگی با آلفا، اولین و مهمترین گام، صبر و حوصله داشتن است. 

قبل از استفاده از پماد آلفا، اهمیت دارد که ناحیه مورد نظر را با دقت با صابون‌های ملایم شوید و سپس آن را به‌طور کامل خشک کنید. در این فرآیند، از محصولات مایع دستشویی یا شامپو استفاده نکنید.

همچنین توصیه می‌شود که در رژیم غذایی خود محدودیت‌هایی را اعمال کنید، به‌خصوص در مصرف غذاهایی از جمله سوسیس و کالباس، پیتزا، بادمجان، سیر، ترشیجات، خیارشور، خرما، گردو، موز، پسته و ادویه  به‌ویژه فلفل.

در صورت ادامه مشکل یا شکایت، به پزشک خود مراجعه کنید.

توجه به بهداشت و تمیزی موضع در طول درمان الزامی است.

شرایط نگهداری پماد آلفا

  • درجای خشک و خنک نگهداری شود.
  • دور از دسترس کودکان قرارگیرد.
  • در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتی گراد حفظ شود.


تست پماد آلفا

مقدار کوچک از پماد الفا را در ناحیه کوچکی از پوست، مثلاً در داخل مچ دست یا پشت آرنج، اعمال کنید. در صورتی که هر گونه حساسیت، خارش، یا قرمزی ایجاد شود، فوراً استفاده از پماد را متوقف کرده و به پزشک خود مراجعه کنید.

مصرف پماد آلفا در بارداری

استفاده از داروها در دوره بارداری باید تحت نظارت پزشک و با توجه به شرایط خاص هر فرد انجام شود.


ترکیبات پماد آلفا

عصاره برگ گیاه حنا، عصاره ریزوم گیاه زردچوبه، تربانتین، مشتقات نفتالن به ویژه لاوسونو اسیدهای چرب غیر اشباع، تانن، روغن‌های فرار (نظیر آلفا وبتا تومرون)، کورکومینوئیدها (نظیر کورکومین و زینجیبرون)، ویتامین E و ویتامین C


ویژگی‌های کلیدی پماد آلفا

لاوسون ماده مؤثره پماد آلفا، از گیاه Lawsonia inermis استخراج می‌شود. تحقیقات انجام‌شده درباره این گیاه و مواد فعال آن خصوصیات مختلفی را نشان داده‌اند، که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:


خاصیت ضد التهابی

وجود التهاب در زخم یکی از عواملی است که می‌تواند فرآیند ترمیم را کاهش دهد. گیاه Lawsonia inermis با کنترل و کاهش التهاب، سرعت و کیفیت ترمیم زخم را افزایش می‌دهد. به عنوان تفاوت با داروهای کنترل التهاب با سرکوب سیستم ایمنی، این گیاه بدون اثرات جانبی، التهاب را کنترل می‌کند.


خاصیت آنتی‌باکتریال

وجود عفونت در زخم می‌تواند ترمیم مناسب را مختل کند. خاصیت آنتی‌باکتریال گیاه Lawsonia inermis با جلوگیری از عفونت، بدون نیاز به آنتی‌بیوتیک‌های پیشگیرانه، ترمیم زخم را تسریع می‌بخشد.


افزایش سرعت ترمیم

علاوه بر خواص یادشده، استفاده از این گیاه منجر به کاهش زمان مورد نیاز برای ترمیم لایه‌های سطحی زخم می‌شود و در نتیجه، سرعت ترمیم زخم افزایش می‌یابد.


افزایش کیفیت ترمیم

تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده از گیاه Lawsonia inermis باعث افزایش میزان بافت ترمیمی و کلاژن، همچنین افزایش مقاومت زخم در برابر فشارها می‌شود. این عوامل با هم ترکیب شده، ترمیم با کیفیت زخم را تضمین می‌کنند.


کاهش وسعت زخم

لاوسون، علاوه بر بهبود سرعت و کیفیت ترمیم، لبه‌های زخم را به یکدیگر نزدیک‌تر می‌کند که این نیز یکی از عوامل مهم در بهبود مناسب زخم‌ها می‌باشد.


چند توصیه مهم برای تعویض پانسمان زخم در بستر دیابتی با استفاده از پماد آلفا

  • بعد از گذشت 24 ساعت، پانسمان را باز کرده و زخم را با آب گرم بشویید. ممکن است به دلیل افزایش رطوبت زخم، ترشحات چسبناکی مشاهده شود.
  • اگر بیمار قابلیت حرکت ندارد، می‌توانید از یک قطعه گاز یا تنظیف استریل خیس شده با آب گرم استفاده کنید تا زخم را تمیز کنید، و سپس زخم را به آرامی خشک کنید.
  • در هنگام شستشو، به زخم دستکاری نکنید و سپس پانسمان با پماد آلفا را مجدداً اعمال کنید. در روزهای بعد، حجم ترشحات کمتر خواهد شد.
  • تا زمانی که زخم به عفونت نیافته باشد، از بتادین و سایر مواد ضدعفونی استفاده نکنید زیرا ممکن است سرعت ترمیم را کاهش دهند و تغییر رنگ دائمی در موضع ایجاد کنند.
  • در صورت شک به وجود علائم عفونت، به پزشک مراجعه کنید. پزشک ممکن است پس از آنتی‌بیوگرام، آنتی‌بیوتیک مناسب را تجویز کند.


التهاب ناشی از لیزر و معجزۀ پماد آلفا

هفت تا ده روز پس از درمان با لیزر، قرمزی و تورم پوست ممکن است نشانگر آغاز ترمیم مجدد بافت‌های آسیب‌دیده شود (اپیتلیزاسیون مجدد). در صورتی که لیزر باعث سوختگی شود، بر اساس روش‌های درمانی مخصوص سوختگی عمل کنید و اگر التهاب ایجاد شود، از روش زیر برای درمان استفاده نمایید:


روش پانسمان التهاب بعد از لیزر با پماد آلفا

نواحی ملتهب را با یک لایه از پماد چرب پوشانید. هنگام انجام این کار، از ماساژ اضافی پوست خودداری کنید تا به خارش و حساسیت بیشتر نشود. در نواحی مثل صورت، پس از پوشاندن با پماد، موضع را باز بگذارید. در سایر نقاط بدن، می‌توانید موضع را با یک قطعه تنظیف یا گاز بپوشانید تا از تماس با محیط یا لباس جلوگیری شود.

تعویض پانسمان بعد از التهاب لیزر با پماد آلفا پانسمان را هر 12 ساعت یک بار تعویض کنید. برای این کار، ابتدا موضع را با آب گرم
 بشویید. در حین شستشو، پوست را تحریک ندهید. سپس پوست را با تنظیف نخی خشک کرده و پانسمان با آلفا را تکرار کنید.


کاربرد پماد آلفا پس از بخیه‌های پوستی و اثر شفا بخشی آن

بعد از انجام بخیه‌های پوستی و به منظور جلوگیری از آثار بخیه و اثرات ضد اسکار می‌توانید از پماد آلفا بهره ببرید. تا زمانی که شکاف‌های بخیه هنوز به طور کامل ترمیم نشده‌اند می‌توانید روی موضع فقط یک لایه نازک از پماد آلفا پانسمان کنید. می‌توانید موضع را بعد از پانسمان باز بگذارید (پانسمان باز) یا برای جلوگیری از تماس پماد با لباس، موضع را با یک قطعه تنظیف یا گاز بپوشانید (پانسمان بسته). 

معمولاً پس از یک تا دو هفته، شکاف‌های بخیه جوش می‌خورند. بعد از این مرحله، استفاده از پماد آلفا را تا یک ماه ادامه دهید و به توصیه‌های این بخش توجه نمایید.

تعصویض پانسمان پس بخیه پوستی در زمان استفاده از پماد آلفا

پس از 24 ساعت، موضع را با آب گرم بشویید. وجود ترشحات امری طبیعی است و در روزهای بعد کمتر می‌شود. این ترشحات در زخم‌هایی که لبه‌ها کاملاً جوش نخورده‌اند، بیشتر است. هنگام شستشو، زخم را دستکاری نکنید. موضع را با گاز یا تنظیف تمیز خشک کرده و پانسمان با آلفا را تکرار کنید.

از بتادین و سایر ضدعفونی‌کننده‌ها برای شستشو استفاده نکنید، زیرا سرعت ترمیم را کم می‌کنند و ممکن است رنگ‌های دوتایی در پوست ایجاد کنند و ایجاد اسکار یا بافت اضافی را افزایش دهند.

این کار را برای پانسمان باز روزانه 3 بار و برای پانسمان بسته روزانه یکبار به مدت یک ماه انجام دهید.

چند توصیه برای ترمیم بهتر زخم‌های بخیه 
  • بعد از دوره مصرف آلفا، از کرم رژودرم برای هموار کردن موضع استفاده کنید.
  • اگر بدن شما به هر دلیلی بیش از حد معمول اسکار ایجاد می‌کند، از رژودرم برای کنترل اسکار استفاده کرده و سپس اسکار را هموار کنید.
  • از تماس با لباس‌های غیرنخی با موضع جلوگیری کنید.
  • حداقل تا 2 ماه از تابش آفتاب محافظت کنید.
  • در صورت استفاده از پیوند پوست یا گرافت، تا زمان جوش خوردن پیوند و بازکردن پانسمان اولیه از آلفا استفاده نکنید.


کاربرد پماد آلفا برای رفع جای بریدگی، خراش، ساییدگی و حجامت

بریدگی‌ها، خراش‌ها و ساییدگی‌ها، شایع‌ترین نوع زخم‌های پوستی هستند که بر اساس عمق آسیب می‌توانند نیاز به ترمیم با بخیه داشته یا نداشته باشند. 

استفاده از حجامت در سایر موارد به جز حجامت، همزمان با پانسمان، نیازمند مراجعه به یک مرکز درمانی است تا در صورت نیاز اقداماتی مانند تزریق واکسن کزاز انجام پذیرد. 

تعویض پانسمان پس بخیه پوستی در زمان استفاده از پماد آلفا

 اگر زخم ایجاد شده نسبت به عمق آن کم باشد، موضع را پس از شستشو و خشک کردن، روزانه چند مرتبه با پماد آلفا چرب کنید.

زخم حجامت معمولاً عمیق نیست. در موارد عمیق، استفاده از آلفا را پس از توقف خونریزی شروع کنید. ابتدا زخم را با سرم شستشو یا آب جوشیده‌ای ولرم به آرامی بشویید. سپس آن را با تنظیف نخی (بدون کرک) یا گاز استریل به آرامی خشک کنید. تنظیف را طوری روی سطح زخم قرار دهید تا رطوبتِ موضع را جذب کند. این کار را در سایر نقاط زخم تکرار کنید. اجازه دهید که زخم، حدود ده دقیقه در معرض هوا قرار گیرد تا نسبتاً خشک شود.

اگر زخم، دارای خونریزی کمی بود که مانع از خشک شدن آن می‌شد، باز هم انجام پانسمان مانعی ندارد. برای شروع پانسمان، می‌توان از دستکش یک بار مصرف استفاده نمود. لایه نازکی از پماد را بر روی زخم پخش کنید. یک قطعه گاز وازلینه را روی آن قرار دهید، سپس عضو را باندپیچی کنید. آغشته شدن پماد با خون در سطح زخم اشکالی ندارد.

در مورد حجامت و زخم‌های سطحی، روزانه چند بار موضع را با آلفا چرب کنید (پانسمانِ باز). برای تجدید پانسمان، شستشو لازم نیست و حمام گرفتن در پایان روز کافی است. اگر بعد از پانسمان روی زخم را بسته‌اید، بعد از ٢٤ ساعت روی زخم را باز کنید و آن را با آب جوشیده‌ای ولرم و یا سرم شستشوی ولرم بشویید.

وجود ترشحات، طبیعی است و در روزهای بعد کمتر می‌شود. در زخم‌هایی که هنوز لبه‌های آن کاملاً جوش نخورده است، ممکن است این ترشحات بیشتر باشد. هنگام شستشوی زخم، آن را دستکاری نکنید. موضع را خشک کنید و پانسمان با آلفا را تکرار کنید.

برای شستشو از بتادین و سایر ضدعفونی‌کننده‌ها استفاده نکنید، زیرا سرعت ترمیم را کم می‌کنند و ایجاد احتمال دو رنگی در پوست و رشد اسکار یا گوشت اضافه را افزایش میدهند.

در صورت وجود هرگونه سوال با پشتیبانی آنلاین دارووب در ارتباط باشید.

کشور سازنده
ایران
شرکت تولیدکننده
رژولاین
برند
آلفا (Alfa)
اصالت کالا
اصل
نوع محصول
پماد
جنسیت مصرف
عمومی

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...