کرم ونوگل گل دارو، با تاثیرات خود، تورم و التهابات سیاهرگ در بیماریهای فلبیت، واریس سطحی و عمقی وریدی و هموروئید را برطرف میسازد و موجب تقویت دیواره عروق و پیشگیری از تضعیف آن میشود تا سیاهرگها قابلیت ارتجاعی طبیعی خود را بازیابند. همچنین، در استفاده از کرم ونوگل گل دارو، بهبودی قابل ملاحظهای در نشانههای نارسایی مزمن وریدها از جمله سنگینی و فشار روی عروق پا، خارش، درد، ورم و حس خستگی در ساق پاها مشاهده گردیده است.
محصولات مرتبط
کرم ونوگل گل دارو چیست؟
مطالعات متعدد بر روی حیوانات آزمایشگاهی نشان داده است که ماده موثره عمده در گیاه شاه بلوط هندی، مخلوط گلیکوزیدهای تری ترپنی (اسین) است که دارای اثر سفتکننده عروقی است. این مطالعات نشان میدهد که عصاره شاه بلوط توانایی کاهش فعالیت آنزیمهای لیزوزومال را دارد که در شرایط پاتولوژیک مزمن وریدها افزایش مییابد. فعالیت این آنزیمها باعث تجزیه گلیکوکالیس (موکوپلیساکاریدها) در دیواره وریدها میشود که با مصرف عصاره شاه بلوط مهار میشود.
با استفاده از دارونماهای دیگر به منظور مقایسه، در مطالعات فارماکولوژیک روی انسان، کاهش قابل ملاحظهای در پالایشهای مویرگی مشاهده شده است. همچنین، بهبودی قابل ملاحظهای در نشانههای نارسایی مزمن وریدها (شامل سنگینی و فشار روی عروق پا، خارش، درد، ورم و حس خستگی در ساق پاها) در مطالعات دو سو کور روی ۴۰ بیمار با نارسایی وریدی نشان داده شده است.
در یک مطالعه دو سو کور دیگر روی ۲۲ بیمار با نارسایی مزمن وریدی، مصرف عصاره گیاه شاه بلوط به مقدار استاندارد شده (۱۲۰۰ میلیگرم بر حسب ۱۰۰ میلیگرم اسین)، به کاهش ورم و پالایش کاپیلری منجر شده است.
ماده موثره اصلی شاه بلوط هندی، ۳% – ۶% کمپلکسی از ساپونینهای تری پنی است که به نام اسین (Aescin) شناخته میشود. همچنین، فلاونوئیدها (گلیکوزیدهای فلاونول)، کینونها، استرولها (از جمله استیگما سترول، آلفا اسپیناسترول و بتاسیتوسترول)، و اسیدهای چرب مانند لینولئیک و پالمیتیک و استئاریک از دیگر مواد موثره این گیاه میباشند.
با مطالعات گوناگون روی حیوانات آزمایشگاهی، مشخص شده است که ماده مؤثره عمده در گیاه شاه بلوط هندی، مخلوطی از گلیکوزیدهای تری ترپنی (اسین) است که دارای اثر ضدترشحات و سفتکننده عروقی میباشد. شواهدی حاکی از اثر بخشی عصاره شاه بلوط در کاهش فعالیت آنزیمهای لیزوزومال به دست آمده است.
فعالیت این آنزیم در شرایط پاتولوژیک مزمن وریدها افزایش مییابد به طوری که تجزیه گلیکواکالیکس (موکوپلیساکاریدها) در دیواره وریدها توسط این گیاه مهار میشود. حرکت پروتئینهای با وزن مولکولی کم، الکترولیتها و آب به فضای بینسلولی از طریق کاهش نفوذپذیری عروق مهار میشود.
با بکارگیری دارونما جهت مقایسه، در مطالعات فارماکولوژیک روی انسان، کاهش قابل ملاحظهای در پالایشهای شعریهای به اثبات رسیده است. و بهبودی قابل ملاحظهای در نشانههای نارسائی مزمن وریدها (از جمله سنگینی و فشار روی عروق پا، خارش، درد و ورم و حس خستگی در ساق پاها) مشاهده گردیده است.
در مطالعات دوسوکور راندوم در عرض ۴ هفته روی ۴۰ بیمار با نارسائی مزمن وریدی، اثر ضد التهاب و آثار مفیدی نظیر برطرف شدن درد ساق پاها و پارامترهای فوق را با تجویز عصاره گیاه شاه بلوط به اثبات رسانیده اند. با توجه به اثرات فوق، اثر بخشی ماده مؤثره شاه بلوط هندی در کمک به درمان هموروئید نیز به اثبات رسیده است. افزون بر این، در مطالعه دوسوکور راندوم دیگری روی ۲۲ بیمار با نارسائی مزمن وریدی که تحت درمان با ۱۲۰۰ میلی گرم عصاره گیاه شاه بلوط هندی (استانداردشده برحسب ۱۰۰ میلی گرم اسین) قرار گرفته اند، اثر ضد ورم از طریق کاهش در پالایش کاپیلری پدیدار شده است.
آثار فارماکولوژی
با مطالعات مختلف بر روی حیوانات آزمایشگاهی، مشخص شده است که ماده موثره عمده در گیاه شاه بلوط هندی، مخلوطی از گلیکوزیدهای تری ترپنی (آئسین) است که دارای اثر سفتکننده عروقی میباشد. شواهدی حاکی از اثر بخشی عصاره شاه بلوط در کاهش فعالیت آنزیمهای لیزوزومال نشان داده شده است. این آنزیمها در شرایط پاتولوژیک مزمن وریدها فعالیت بیشتری از خود نشان میدهند که با تجزیه گلیکوکالیس (موکوپلیساکاریدها) در دیواره وریدها منجر به ضعیف شدن آنها میشوند. حرکت پروتئینهای با وزن مولکولی کم، آلکترولیتها و آب به فضای بینسلولی از طریق کاهش نفوذپذیری عروق مهار میشود.
در مطالعات فارماکولوژیک روی انسان، کاهش قابل ملاحظهای در پالایشهای مویرگی به اثبات رسیده است. همچنین، بهبود قابل توجهی در نشانههای نارسائی مزمن وریدها (از جمله سنگینی و فشار روی عروق پا، خارش، درد، ورم و حس خستگی در ساق پاها) مشاهده شده است.
در مطالعات دوسوکور رندوم روی ۴۰ بیمار با نارسائی وریدی، با تجویز عصاره گیاه شاه بلوط، اثر ضد التهاب و بهبودی قابل توجهی در نشانههای نارسائی مزمن وریدها (از جمله برطرف شدن درد ساق پاها و پارامترهای فوق) مشاهده شده است. همچنین، اثرات فوقالذکر نشان داده است که ماده موثره شاه بلوط هندی میتواند در کمک به درمان هموروئید نیز موثر باشد.
به طور افزون، در یک مطالعه دوسوکور رندوم دیگر روی ۲۲ بیمار با نارسائی مزمن وریدی، کاهش در پالایش کاپیلری به عنوان نشانهای از اثر ضد ورم مشاهده شده است.
ویژگی های کرم ونوگل گل دارو
•برطرفکننده درد، ورم، خارش و حس سنگینی وریدهای ساق پا
•دارای اثر ضد التهاب در نارساییهای فرمن وریدی
• درمان واریس سطحی و عمقی وریدی
•اثر ضد ورم و کاهش ادم پا
•درمان هموروئید و فلبیتبا
برای خرید و مشاهده این محصول به داروخانه آنلاین دارووب مراجعه کنید.
نحوه مصرف کرم ونوگل گل دارو
روزی ۳ بار به طور موضعی به طور یکنواخت به موضع آسیب دیده مالیده شود. بعد از استعمال از بانداژ برای بستن محل آسیب دیده استفاده نگردد.
احتیاط
مصرف در دوران بارداری و شیردهی به دلیل اینکه هنوز در این زمینه مطالعات کافی صورت نگرفته است، توصیه میشود با احتیاط کامل مصرف گردد.
بعد از استعمال کرم ونوگل دستها را کاملا شستشو دهید.
بعد از اتمام تاریخ مصرف از مصرف دارو خودداری شود.
در کرم بعد از مصرف به خوبی بسته شود.
در کودکان زیر ۱۲ سال استفاده نگردد.
دور از دسترس اطفال نگهداری نمایید.
روی پوست آسیب دیده مصرف نشود.
برای مشاوره با داروخانه آنلاین دارووب در تماس باشید.
دیدگاه خود را بنویسید